Jazz Sim Lagao-erbjudande 2022

Advertisement

Jazz Sim Lagao-erbjudande 2022

Jazz Telecom Company Pakistan introducerade det senaste Jazz Sim Lagao-erbjudandet 2022 för sina kunder som inte använder sin sim under de senaste 60 dagarna. Jazz Family har blivit den största resursen för kommunikation mellan allmänheten.

Jaaz sim lagao erbjudande 2022

Vissa människor förlorade sin sim eller skadade sig på grund av någon anledning., de kan inte använda Jazz Sim, de kan få gratisminuter och SMS från detta erbjudande. Skaffa din sim eller sätt in den i din mobiltelefon och skicka ett SMS på *551#. jazz sim lagao erbjudande 2022 bild pk.

Jazz Prepaid-kunder kan få dubbelt förskottssaldo i Pakistan. Det är första gången i Pakistan som kunder får avancera i andra gången genom att slå Jazz Double Advance Code *112# och fick Rs.15 med en serviceavgift på Rs.4.18 plus moms. Du kan Abribla med *112*2#. Du kan hitta allt du behöver veta om coronavirusutbrottet gratis på jazz TV.jazz simlagao erbjuder pk image.

Jazz Sim Lagao-erbjudande 2022.

Du kan få gratis 6GB Data Whatapp 3GB i två månader med Jazz Sim Lagao-erbjudandet. Jazz sim lagao erbjuder 2022 gratisminuter 3000, gratis SMS 3000 och Internetdata 1,5 GB. Återaktivera ditt oanvända Jazz SIM och slå *551# för att få 3000 Jazz Mins, SMS & 6 GB GRATIS.

Om du har köpt en ny sim eller du har en sim som du nu inte har använt på grund av att en månad kommer du att få 1500 Mbs Internetdata och 3000 SMS och minuter gratis i 60 dagar.

Jazz Sim Lagao-erbjudande 2022 är det bästa Jazz Sim Lagao-erbjudandet i år Om du letar efter kod för Jazz Sim Lagao-erbjudande 2022, då är detta rätt plats för all information om nya Sim Lagao-erbjudande 2022.

Så här är informationen om Jazz Sim Lagao-erbjudandet 2022

 • 50 Mbs, sms och protokoll kommer att ges dagligen.
 • Internet Mbs kan användas hela dagen.(förutom 21.00-01.00)
 • Gratis jazz till jazzminuter kan användas hela dagen (förutom kl. 18.00-22.00)Gratis sms Kan användas hela dagen.

Hur man aktiverar Jazz Sim Lagao-erbjudande 2022

 • Slå bara *551# för att aktivera
 • Erbjudandets giltighetstid är 60 dagar

Regler och villkor för Jazz Sim Lagao-erbjudande 2022

 • Kunder kommer att få 50 jazz + Warid minuter dagligen under en period av 60 dagar. Protokoll kommer inte att vara användbara från 18:00 till 22:00. Gratis MB kan inte konsumeras under 21.00 – 01.00. Bonus på användning kommer att vara tillgänglig under de första 90 dagarna.
 • Advertisement
 • Alla samtal som görs genom återaktiveringserbjudandet kommer att debiteras Rs.0,17 En kund som har valt/aktiverat detta erbjudande före Chand Raat, kommer att fortsätta använda detsamma även under Chand Raat och Eid helgdagar, dock nya prenumerationer på detta erbjudande genom att ringa *551 # kommer inte att vara tillgänglig under Chand Raat och Eid helgdagar, för att ge bättre tjänster till våra värdefulla kunder som redan har aktiverat detta erbjudande.
 • Interneterbjudande kan prenumereras och konsumeras i 2G/3G/4G-nätverksområden Överskott på Rs.1/MB gäller för alla mobila internetpaket. Den faktiska internethastigheten beror på flera faktorer som sim, enhet, webbsidor som nås, tid på dagen, antal av samtidiga användare, avstånd från 2G/3G/4G-webbplats etc.

Jazz Sim Lagao erbjuder 2022 kod och statuskontrollko.

Jazz Sim Lagao

 • Rs.0,01+skatt
 • *551#
 • 60 dagar
 • Statuskod *553*2#
 •  Infokod*551*3#
 • 6 GB WhatsApp 3GB 3000 3000

Regler och villkor:

Förhandsförvärvserbjudande

För att ta del av gratis incitament och BOR-kunder måste ringa *191# inom 180 dagar efter nyförsäljning och port-in. Gratis incitament kan endast utnyttjas en gång. Gratis incitament i förväg upphör automatiskt efter X+6 dagar efter att kunden har slagit *191# Data sim och MBB-kunder är inte berättigade till detta erbjudande.Bonus på Recharge (BOR) erbjudande

När du ringer *191# kommer kunder automatiskt att prenumerera på BOR-erbjudandet. Vid varje laddning av Rs. 50 och mer får kunden automatiskt 2 GB i X+2 dagar. Om en kund laddar om igen kommer deras befintliga incitament/giltighet att löpa ut och nya kommer att gälla istället

Advertisement

Leave a Comment