Ufone internet data paket på daglig basis 2022

Advertisement

Ufone internet data paket på daglig basis 2022

Ufone internetdata
Ufone internet data

Flera webbpaket finns tillgängliga. På bara 6 Rs av internetpaketet “Special Daily” fick kunderna 500 MB (Facebook, Twitter, Line och WhatsApp) + 50 MB ytterligare data från 01:00 till 21:00. Användaren måste ringa *3461# för att tillåta satsen genom att ringa Ufones mobilapplikation eller webbplats. För att spåra de återstående resurserna i detta paket måste kunderna slå *706#.

Kunder som är entusiastiska över de sociala medierna kommer säkert att gilla det, för i Daily Strong + 75MB extra detaljer i Rs. 18 får de 500MB (Facebook, Twitter, WhatsApp och Line) för hela dagen.

Kunder som vill erbjuda kan registrera sig med sin mobila enhet genom att ringa *2258# och med hjälp av Ufones officiella webbplats eller mobilapplikation.

Om kunder behöver extra MBS för att möta sina sociala behov varje dag är Daily Heavy Bucket det bästa alternativet. Denna grupp innehåller endast 75 MB internetdata per dag i 15 rupier. Aktiveringskoden för denna hink är *8042#. Följande är kompletta Ufone One Day Web Packages.

För varje 100 Ufones, 10 MB internet, 100 Ufones och totalt 18 MB internet per dag erbjuder Ufone sina kunder allt-i-ett-erbjudanden (inklusive skatt). Erbjudandet “Daily Pakistan” kan användas av intresserade användare genom att ringa *888# på deras mobila enhet.

För alla “Daily Light-paketet” och för alla andra produkter i Rs-12 tjänar kunderna 500 MB Facebooking, Whatsapp, Line och Twitter på hela dagen. Registrera dig för detta fantastiska internetpaket med *2266# på din mobiltelefon eller använd Ufones mobilapp.

Förbetalda kunder som konsumerar det mesta av nattdata kan få 2 GB oavbruten webb från 01:00 till 08:00 för endast 15 rader på den vanliga webbplatsen. Detta program kan utlösas på mobila enheter av användare som vill använda “My Ufone” eller *550#. När användarna tittar på användarinformationen kan de ringa *706# eller använda appen “My UFONE” på sin smarta enhet.

En annan daglig internetplan ger kunderna 500 MB WhatsApp-data och 10 000 SMS på 6 Rs. hela dagen. För att prenumerera på paketet “Daily Chat” måste kunderna besöka mobilappen eller ringa *3465#. För att hitta andra fördelar med paketet måste kunderna ringa *706# på sin mobila enhet.

Super Recharge-paket

Ufone har ett spännande avtal där du kan få internetdata för 55 rupier, gratis SMS och minuter både online och offline. Det här paketet är idealiskt för personer som behöver många on-net-samtal men också vill ringa några off-net-samtal. Snabb mobildata för att hålla dig uppkopplad på sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram. Det är bra i två dagar, från morgon till kväll, utan vilor emellan.

Dagligt Pakistan-erbjudande

För endast Rs. 18, kan du få 100 minuter och 10 MB data med det helt nya Ufone-paketet. Med höghastighetsinternet kan du nu titta på vilken video som helst i HD och hålla dig sysselsatt. Genom att ringa *888# kan du få tillgång till paketet. Du kommer att underhållas nonstop hela dagen. Du kan också använda Facebook, Instagram och andra sociala medieplattformar för att kommunicera med andra. Dra nytta av det här erbjudandet och börja streama direkt.

Dagligt socialt internetpaket

Ufone 4G har introducerat Everyday Social Internet Bundle, ett nytt internetpaket för dagliga användare. Under en hel dag kan du använda detta internetpaket för obegränsad social surfning på Whatsapp, Facebook och Twitter upp till 100 MB. Denna produkt har ett utgångsdatum på en dag. Genom att dagligen ringa *4422# kan du prenumerera och avsluta prenumerationen.

Dagligt chatterbjudande

Det helt nya dagliga chattpaketet kommer att underhålla dig hela dagen. Med 10 000 SMS och 500 MB internetdata kan du ha hur kul som helst. Njut av hela dagen utan tidsbegränsningar och ta kontakt med vänner till en låg kostnad. För att prenumerera på detta paket just nu för bara Rs. 6, slå *3465#. Efter det kommer du att kunna ringa eller sms:a på Whatsapp, samt komma åt Facebook, Instagram och andra sociala medier.

Mega Daily 3G-paket

Under hela dagen ger Ufone Mega Daily 3G-paketet dig 2048 GB. Ha kul med dessa GB för endast Rs. 15! Titta på videor, lyssna på musik och interagera med andra på Facebook, Instagram och andra sociala medier. Med det här paketet kan du också ha nöje sent på kvällen eftersom det är bra för en dag från 01:00 till 08:00. Allt du behöver göra nu är att slå *550# för att prenumerera och det roliga börjar.

Daily Light 3G-paket

Ufone Daily lite 3G-paketet kommer med 500 MB socialt paket och 40 MB internet, vilket borde vara tillräckligt för lätt dataanvändning. Det kommer att sätta dig tillbaka Rs. 12 varje dag. Du kan logga in på Facebook när du vill, skicka meddelanden till vänner via Whatsapp och kolla Instagram när du vill. För att dra nytta av detta erbjudande, slå *2256#. Detta erbjudande har ingen tidsbegränsning, så du kan använda det när du vill.

 

Särskilt dagligt 3G-paket

Ha kul med Ufones exklusiva paket. Ufone erbjuder ett 50 MB lågprispaket till alla sina prenumeranter för bara Rs. 6. Detta paket är designat för personer som använder internet sällan till måttligt. Kontrollera din e-post dagligen och registrera dig för nyhetsuppdateringar online. Inte bara det, du kan också kolla Facebook, Instagram och använda Whatsapp för att kommunicera med vänner. Allt detta är tillgängligt från 01:00 till 21:00. på teckningsdagen.

Advertisement

Socialt dagligt paket

Detta sociala dagliga paket är en fantastisk chans för alla som tycker om att spendera timmar på internet. För bara Rs. 6, kan du nu tillbringa en hel dag med att konversera och blogga på internet. Ufone ger dig 100 MB data varje dag. För att prenumerera på detta fantastiska och fördelaktiga paket, ring bara *4422#. Gå med i Ufone-familjen och använd dessa MB på Facebook, Whatsapp och andra plattformar.

Streamingerbjudande

Ufone Streaming Erbjudandet är en helt ny tjänst från Ufone. Efter ditt medlemskap har du en timme på dig att använda dessa 500 MB som du väljer. Den kan användas för att kommunicera med kompisar på Whatsapp, Instagram eller Facebook. Du kan också använda den för att se YouTube-videor och titta på dagliga rörliga videor online. Affären är bra för hela dagen. Så, för bara tio rupier, kan du ha nonstop underhållning.

Dagligt tungt 3G-paket

Med bara Rs. 18 per dag kan du använda 75 MB mobilt internet och 500 MB socialt paket med Ufones dagliga 3G-paket (tungt). Med detta fantastiska erbjudande kan du ha en hel dag av njutning. Whatsapp, Instagram och Facebook är alla bra sätt att hålla kontakten med vänner. Få de senaste nyheterna och informationen om vad som händer i världen. För att få det här paketet just nu, slå *2258#.

Mega Internet-paket

För endast 15 Rs kan du få 2 GB data med det helt nya Ufone-paketet. Med höghastighetsinternet kan du nu titta på vilken video som helst i HD och hålla dig sysselsatt. Genom att slå *550# kan du få tillgång till paketet. Du kommer att underhållas nonstop hela dagen. Du kan också använda Facebook, Instagram och andra sociala medieplattformar för att kommunicera med andra. Dra nytta av det här erbjudandet och börja ha det bra.

Vanliga frågor om Ufone Internetpaket

Hur kan jag prenumerera på Ufone dagliga, veckovisa och månatliga internetpaket?

Du kan hitta prenumerationskoden för varje paket i tabellen ovan.

Hur kan jag kontrollera mitt Ufone SIM-nummer?

För att få information om ditt nuvarande nummer som ägarens namn, CNIC-nummer som ditt nummer är registrerat på, slå koden *780*3#.

Hur kan jag kontrollera Ufones återstående MB?

För att kontrollera återstående MB för förbetalda kunder, slå *706# och för efterbetalda kunder, slå *4545#.

Är Whatsapp gratis på Ufone?

Ja, Ufone erbjuder gratis Whatsapp, som kan användas med *987#-koden. Prenumerationsgränsen ska vara 2 GB för en månad.

Hur kan jag använda gratis Whatsapp på Ufone?

Ufone erbjuder gratis Whatsapp i hela Pakistan. Koden är gratis *987# Kod

Hur kan jag få Ufone Weekly Internet Package?

Ufone har en serie paketscheman för veckan. Endast 50 rupier är berättigade till veckovisa Light Buckets. Denna plan ska vara giltig i sju dagar. Ytterligare planer kan kontrolleras för veckovisa Internetpaket ovan.

Vilket är det bästa internetpaketet för Ufone?

Paketplaner för Ufone Daily Internet är det bästa paketet för en dag. Dessa system inkluderar tillräckligt med MBS för ett prisvärt dagsabonnemang.

Hur kan jag prenumerera på Ufone 10GB?

Du kan prenumerera på *5100# Ufone Monthly 10GB-paketet genom att ringa. Detta paket är prissatt till RS 1000. Med alla planer i listan ovan kan det senaste paketet kontrolleras.

Hur kan jag få gratis MB på Ufone?

Genom att slå *987# kan du använda gratis MBS. Du kommer att få 5 GB surfdata.

Vad kostar 1 GB internetdata i Pakistan?

Pakistan har en genomsnittlig kostnad på 1 GB internetdata på 278 rupier. Detta är dock ett uppskattat värde och ändras då och då.

Hur aktiverar man Ufone Super Internet?

Genom att slå *290# kan du aktivera Ufone Super Internet. Ufone Internet Super innehåller 13 GB internetinformation + 5 GB Whatsapp.

Advertisement

Leave a Comment