Ufone månatliga internet paket 2022

Advertisement

Ufone månatliga internet paket 2022

Ufone-användare fick 2 GB data i paketet “Monthly Light” i upp till 30 dagar för att söka efter ytterligare saker (Facebook, Twitter, Line och WhatsApp) För att aktivera detta kit måste kunderna fylla på sitt saldo genom att ladda Rs. 390. Slå bara * 7807 # kod eller använd detta spännande internetkit för Ufones mobilapp. Efter att saldot har laddats om.

Precis som varje vecka erbjuder Ufone ett fantastiskt månatligt Super Card som gör det enkelt för kunder att uppleva alla tjänster. Företaget sålde superkort med tre prispoäng varje månad: Rs.570, Rs.599 och Rs.999.

Under 30 dagar får användare ett “Monthly Max” internetpaket med +10 Go för andra objekt, för 2 GB Facebook, Twitter, WhatsApp och Line. För att möjliggöra denna affär måste kunderna använda Rs. 1560 på deras mobilkonto.

Med Rs. 570 superkort, kunder tjänar 150 minuter utanför nätet, 1000 Ufone & PTCL minuter, 4000 SMS och 1200 MB i 30 dagar. Under en månad får kunden Rs 599 superkort 180 obegränsade minuter från Facebook & Ufone och obegränsad Facebook-data. 300 minuter utanför nätet, Facebook 5 GB, Ufon och PTCL och obegränsade textmeddelanden för kunder under månaden tillhandahålls av Super Card 999. Detta är ett perfekt kort för RS 999 utanför nätet.

Social Monthly erbjuder sina kunder 1 GB Facebook- och Twitter-information och WhatsApp-information för Rs.60 för en hel månad. För att prenumerera på detta erbjudande måste förbetalda användare ringa * 5858 # på sin mobiltelefon. De andra tjänsterna kan testas av * 706 # eller av prenumeranter på den officiella mobilappen Ufone.

“Super Internet +”-paketet gör det möjligt för kunder att inom 30 dagar få en rs. 499 laddning, 5 GB WhatsApp-data och 8 GB data för andra föremål. Användare som vill ha den här tjänsten kan prenumerera på detta otroliga erbjudande om de begär * 290 # på sin mobila enhet eller besöker Ufones officiella webbplats eller motivappen.

Som med andra affärer kan kunder spåra det återstående kapitalet genom att slå * 706 # Denna USSD-kod tillåter kunder att snabbt läsa all information.

Nayi SIM-erbjudande

Njut av upp till 500 SMS, 500 minuter på nätet, 25 minuter utanför nätet och 1 000 MB internetåtkomst med detta ultimata fynd. Nu kan du njuta av hela månaden utan några begränsningar. För bara Rs. 50, kan du titta på videor, lyssna på musik och göra mycket mer. Det ultrasnabba internet misslyckas aldrig med att wow. Du kan fritt ringa folk på Ufone och andra nätverk, och du kan skicka meddelanden till dina nära och kära regelbundet. Nu är det dags att dra nytta av affären.

Månatligt Lite-erbjudande

Ha en fantastisk månad med Ufone Monthly Lite-planen. Användare skulle få 1 GB internet samt ett socialt paket på 2 GB (WhatsApp, Facebook, Line och Twitter) för bara Rs. 390 (inkl. skatt). Du kan bland annat titta på webbserier, lyssna på musik och streama videor online. Paketet är giltigt i en månad, så du kan vara online från soluppgång till kväll utan avbrott.

Super Card Plus

Få alla dina behov tillgodosedda till en billigare kostnad med det helt nya Ufone Super Card Plus. För bara 599 rupier kan du få en månadsvärde på 1200 minuter på nätet, 180 minuter utanför nätet, 4200 SMS och 2 GB mobilt internet. Det finns inga tidsgränser, så prata så mycket du vill och skicka meddelanden till någon. Dessutom kan du använda höghastighetsinternet för att titta på rygg-till-rygg-videor.

Månatligt 3G-paket

Ufone Monthly 1 GB 3G-paket inkluderar 2 GB Social Bundle och ett månatligt datatak på 1024 GB. Njut av att titta på filmer, avsnitt, lyssna på musik och interagera med vänner online under de kommande 30 dagarna. Njut av en månad av nonstop användning av Facebook, Whatsapp och Instagram. Njut av obegränsat nöje från morgon till midnatt, såväl som dagliga nyhetsuppdateringar.

Månadspaket för Pakistan

Njut av samtal och internet med Ufones enorma pakistanska månadspaket. Med denna fantastiska affär kommer Pakistans favoritmobilföretag, Ufone, att hålla hela landet uppkopplat. Så, för bara Rs. 418 (inkl. moms) varje månad kan du surfa på internet på din telefon och ringa till valfritt Ufone-, PTCL- eller Vfone-nummer i Pakistan. Ha det så kul hela månaden.

Månatligt socialt internetpaket

Monthly Social Internet Bundle är ett nytt internetpaket från Ufone 4G som varar i 30 dagar. Med detta internetpaket får du 1 GB internetåtkomst och obegränsad social surfning (WhatsApp, Facebook och Twitter). Detta paket har en giltighetstid på 30 dagar (en månad). Genom att slå * 5858 # kan du prenumerera och avsluta prenumerationen.

Advertisement

Månatligt 3G-paket

Ufones månatliga 3G-paket är Ufones största 3G-erbjudande, med 2 GB socialt paket och en månatlig data som maximalt är 10 GB. Du kan vara ansluten till mobilt internet hela dagen med Ufones månatliga 10 GB-erbjudande. Det månatliga internetpaketet på 10 GB från Ufone kostar 1 560 Rs per månad. Så dra nytta av detta erbjudande redan nu och börja ha kul.

Månatlig tung 3GB

Få upp till 3072 GB data med Ufone Monthly Heavy. Du kan titta på filmer, videor och kommunicera med kompisar på sociala medier som Instagram och Facebook, bland annat. Denna plan är giltig för hela augusti månad, utan avbrott. Du kan ha det bra från morgon till kväll. Till en minimal kostnad kan du ha höghastighetsinternet. För bara Rs. 780, kan du gå med i erbjudandet.

Socialt månadspaket

Med det helt nya Ufone Social Monthly Package kan du få 1 GB internetdata till det mest överkomliga priset. Under hela dagen kan du titta på videor, lyssna på musik och göra så mycket mer. Dessutom kan du använda Whatsapp, Facebook och Instagram utan avbrott. Ring bara *5858# för att få detta otroliga fynd just nu för endast Rs. 60.

Månatligt Max Internet-paket

Monthly Max Internet Bundle är ett nytt internetpaket från Ufone 4G som varar i 30 dagar. Du får 10 GB internetdata och obegränsad social surfning (WhatsApp, Facebook, Twitter och line) med detta internetpaket. Detta paket har en giltighetstid på 30 dagar (en månad). Genom att slå *5100# kan du prenumerera och avsluta prenumerationen.

Efterbetalda Internetpaket

Prime-Play 1000

Njut av Ufone Prime Play 1000-paketet. Med Ufone Prime-Play 1000 kan du få 1000 MB data för Rs. 100 för en månad. I 30 dagar har du obegränsad tillgång till videor, avsnitt och mycket mer. Dessutom kan du använda Whatsapp, Facebook och Instagram. Upprätthåll en avslappnad kontakt med vänner och familj. Under hela månaden kan du använda höghastighetsinternetanslutningen.

Prime-Play 3000

För endast $250 kan du få 3 GB data med det helt nya Ufone Prime-Play 3000-paketet. Med höghastighetsinternet kan du nu titta på vilken video som helst i HD och hålla dig sysselsatt. Genom att ringa *434# kan du få tillgång till paketet. Du kommer att underhållas nonstop hela månaden. Du kan också använda Facebook, Instagram och andra sociala medieplattformar för att kommunicera med andra. Dra nytta av det här erbjudandet och börja streama direkt.

Prime Play 6000

Kunder kan få 6 GB mobildata med nya Ufone Prime Play 6000. Detta är ett fantastiskt erbjudande som är öppet för alla kunder och kommer till ett rimligt pris på Rs. 500. Du kan ha hur kul som helst under hela månaden utan extra kostnad. Se videor och filmer och ta kontakt med andra på sociala nätverkssajter som Facebook och Instagram.

Prime Play 10000

Under hela månaden ger Ufone Prime Play 10000 dig 10 GB data. Så under de kommande 30 dagarna kan du ha hur kul som helst. Det kommer inte att förekomma några avbrott och det tillkommer ingen extra avgift. Du behöver bara betala Rs. 750:- för hela paketet. Se de senaste filmerna, videorna, webbserierna och mer. Från soluppgång till midnatt, använd Whatsapp, Facebook och Instagram. Nu är det dags att prenumerera och börja njuta av höghastighetsinternet.

Begränsningar för Ufone Mobile Internet-paket

  • Flera kommentarer är tillåtna (månadsvis och supermånadsvis)
  • Antalet MB ökas, men prenumerationen går ut 24 timmar efter prenumerationen, endast om Dagstidningarna är buntade (Daily)
  • Tillgång till ett paket och kortkod tillåts endast för “Uth Pack”, Autosupply Brand erbjuds inte (månadsvis och supermånadsvis)
  • Detta paket kan inte användas av användare på andra Ufone-paket

 

Advertisement

Leave a Comment