Komplett uppdaterad lista över Jazz Call-paket för dagliga, veckovisa och månatliga

Advertisement

Komplett uppdaterad lista över Jazz Call-paket för dagliga, veckovisa och månatliga

Slå helt enkelt koden från listan nedan för motsvarande Jazz Call-paket för dagliga, veckovisa och månatliga. Det första och största nätverket i Pakistan är Jazz som också är känt som Mobilink. Jazzföretaget lanserades 1994 och blev mest känt 1999. Warid är också ett annat större nätverk som lanserades 2015. Varje pakistanier har ett val av jazznätverk.

Några viktiga jazzkoder

 • Jazz Resterande minuter: Slå *110#
 • Jazzbalanskontrollkod: Slå *111#
 • Jazz Advance Balanskod: Slå *112#
 • Kontrollera SIM-nummer Jazzkod: Slå *99#
 • Kontrollera nytt SIM Lagao-erbjudande Jazzkod: Slå *551#
 • Så här kontrollerar du återstående SMS Jazz: Slå *101*2#
 • Balansandel Jazzkod: Slå *100*Nummer*Belopp#

Jazz-timme samtal paket

Student erbjudande

 • Pris 7,99 Rs inkl Beskatta
 • On-Net Minutes 200 minuter
 • Gratis SMS 200 SMS
 • Internet Obegränsad data för Facebook
 • Varaktighet 2 timmar
 • För att prenumerera ring *3000#
 • För att kontrollera status Slå *320*2#
 • Till info Slå *320*3#
 • För att avsluta prenumerationen ring *320*4#

jazz samtals paket dagligen

Komplett lista över Jazz Daily Call-paket. Men kunder kan bara välja från ett fåtal alternativ i följande lista.

Det finns ett framgångsrikt paket uppkallat efter Hybrid Plan och 10 rupier, som Apna Shehar, är också prissatta för denna plan. Jazz erbjuder många andra paket för användarnas bekvämlighet, såsom dagliga, veckovisa och månatliga paketplaner. Dagliga paketscheman är lämpliga för dem som vill ha minuter av jazz för en dag.

jazz samtalspaket dagligen
jazz samtals paket dagligen

Jazz kategoriserar nu paketplaner enligt provinsen efter en lyckad tid beroende på paketplanen. Jazz Sindh-paketplaner för Sindh-bor. Jazz Sindh-paket som inte är giltigt för ett annat nätverk kan användas för obegränsad jazz till jazz-samtal. Förutom Sindh Package har Punjab- och KP-planer för Punjab- och KP-kunder utvecklats

Jazz har sedan dess erbjudit “Apna Sheher-paketet” till sina kunder som ett av Pakistans mest uppskattade nätverk. För närvarande, på bara 10 000 Rs onlineminuter med 1000 SMS och 100 MB (denna tjänst är endast tillgänglig i de valda städerna) kan du hålla kontakten med vänner och familj och familjer.

Jazz Day Bundle

 • 300 gratis minuter på nätet, 300 SMS, 20 MB Internet
 • RS 14 (inkl. moms)
 • Slå *340#

Jazz Daily Super Plus

 • 500 Jazz + Warid-minuter, 5 minuter utanför nätet, 500 MB, 500 SMS
 • RS 28 (inkl. moms)
 • Slå *558#

Punjab dagligt erbjudande

 • Obegränsat antal minuter på nätet, 1000
 • SMS, 250 MB Internet
 • RS 12 (inkl. moms)
 • *6000#

Jazz samtals paket varje vecka

Jazz Call Packages Weekly är användbara för kunder som måste vilja ha en hel vecka för att behålla jazzpaket. Därför har Jazz introducerat Haftawar-erbjudandet som gäller i 7 (sju) dagar. Jazz veckoerbjudanden innehåller gratis jazz och warid obegränsade minuter, andra nätverksminuter, obegränsade SMS och gratis internet. Dessa kan användas inom en vecka.

jazzen ackompanjeras av “Haftawaar-erbjudandet.” Jazz ger dig 120 Rs, ett av de viktigaste veckorna efter veckan-paketen, med 1000 onlineminuter, 50 minuter utanför nätet, 700 SMS och 200 MB, med dina vänner och familj i hela Pakistan .

Jazz betjänar sina användare och företagskunder förbetalda och efterbetalda tjänster. I sju dagar kommer Jazz med ett “Nytt SIM-erbjudande”-erbjudande med dubbelt skydd idag, få ett annat SIM-kort för Jazz och njut av 1500 onlineminuter.

Jazz 4G SIM Erbjuder användarna ett paket med gratis samtalsminuter. Användare som inte redan använder 4G SIM får följande fördelar så snart de sätter in 4G SIM i sina motivtelefoner.

Som ett av Pakistans huvudnätverk vet Jazz vad sina kunder behöver. Njut av ett vackert 7-dagarspaket med ‘Jazz Weekly Super-Duper Bundle’, 1500 On-Net-minuter, 25 Off-Net-minuter, 1500 SMS och 1500 MB endast för 150 Rs.

Med sin “Dunya ko Bataa Do”-logotyp känner Jazz tillförlitligt igen sina kunder. Jazz har verkligen kampanjat för följande med sina fantastiska röstpaket vecka för vecka till låga priser. Njut av Haftawaar-erbjudandet med 1000 minuter på nätet, tillsammans med 1000 SMS och 100 MB för bara 75 Rs. (7 dagar av paketets legitimitet).

3-dagars samtalspaket

 • Pris (rupie) 36 Rs + moms
 • Volym 500 Jazz till Jazz minuter
 • Prenumerationskod *211#
 • Avregistreringskod *211*4#

  Jazz Haftawar-erbjudande

 • Pris 115 Rs (inklusive moms)
 • Volym 1000 Jazz + Warid minuter; Utanför nätet: 20 min
 • Gratis 500 MB; SMS: 1000
 • Varaktighet Veckovis
 • Prenumerationskod *407#
 • Avregistreringskod *407*04#

Super Duper-erbjudande varje vecka

 • Pris (rupie) 170 Rs (inklusive moms)
 • Volym 1500 minuter (Jazz + Warid)
 • Gratis 1500 MB, 1500 SMS, 25 minuter för andra nätverk
 • Varaktighet Veckovis
 • Prenumerationskod *770#
 • Avregistreringskod upphör automatiskt efter 7 dagar

  Veckovis All Network Erbjudande

Advertisement

 • Pris (rupie) Rs. 155 (inkl. moms)
 • Volym på nätet: 1000 Jazz + Warid-minuter; Utanför nätet: 50 minuter
 • Gratis internet: 1 GB; SMS: 1000
 • Varaktighet Veckovis
 • Prenumerationskod *700#
 • Avregistreringskod *700*4#

Premiumerbjudande varje vecka

 • Prenumerationsavgift: Rs. 169 Inkl. Beskatta
 • Förfallotid: 7 dagar
 • Alla nettominuter 50 minuter
 • Internet 4 GB
 • Hur man prenumererar Slå *117*47#
 • För att kontrollera status, slå *117*47*2#
 • För att kontrollera info slå *117*47*3#
 • Hur man avslutar prenumerationen Slå *117*47*4#

Villkor

 • Gratis data-MB är förbrukningsbara på 2G/3G/4G-nätverk
 • Båda belöningarna kommer att publiceras vid tidpunkten för prenumerationen och kommer att löpa ut kl. 23.59 på den 7:e kalenderdagen
 • Det tidigare incitamentet införs för flera abonnemang och ny giltighet tillämpas
 • Friminuter/ SMS/ Data kommer att vara tillgängliga 24 timmar om dygnet (ingen tidsgräns) (ingen tidsgräns)
 • Minuter på nätet är användbara för både Jazz och Warid
 • Kunder måste prenumerera igen för att kunna använda paketet mer än en gång
 • Paketen är icke-rekursiva och flera prenumerationer är tillåtna

Jazz Call-paket varje månad

Jazz är det största pakistanska SIM-nätverkets bästa företag som har gett många fördelar för alla typer av paket. Som ett månadspaket är “Jazz Monthly Call Packages” det bästa jazzpaketet som ger obegränsade jazzminuter inom en månad tillsammans med minuter utanför nätverket, SMS och en GB mobildata. Jazz är ett snabbt växande telekommunikationsföretag. I Pakistan finns det 60 miljoner aktiva jazzanvändare. Dag varje dag ansluter sig en ny användare till Jazz. Jazz ger ständigt något nytt till sina användare för att locka så många kunder som möjligt.

SIM Lagao-erbjudandet från jazzens senaste och tilltalande erbjudande. För återkommande användare inkluderar detta paket 3000 on-net-minuter, 3000 SMS och 1500 MBS. Enkelt uttryckt, säkerhetskopiera ditt sim-kort på din telefon och dra nytta av denna fantastiska tjänst.

Enligt företagets policy kan paketplaner för specifika områden ändras när som helst. Under en månad inkluderar Jazz Super Duper-kortet 2 000 minuter på nätet, 2 000 SMS, 2 000 MBS och 150 minuter utanför nätet. Detta kort kostar endast 600 pkr. Kolla in Jazz Monthly Call Packages listade nedan och ha kul med Jazz.

Sätt tillbaka din sim i telefonen och slå *551# för att dra nytta av SIM Lagao-erbjudandet. Jazz Call Packages Monthly, hybriderbjudandet inkluderar maximala samtalsminuter, SMS och internetdata. 10 000 minuter på nätet, 10 000 SMS och 10 000 MBS ingår i hybridaffärer. Den totala kostnaden för detta paket är Rs. 390, plus eventuella skatter.

Jazz Hybrid-paketets aktiveringskod är *430#. Du kan kontrollera din status genom att slå *430*2#. Jazz har skapat några månatliga paketalternativ för specifika områden som Mandi Bahud din, Pishin, Dinga och andra.

Mahana Bachat-erbjudande

Prenumerationsavgift: Rs. 89 Inkl. Beskatta

Förfallotid: 30 dagar

 • On-net minuter 220 minuter
 • Off-net minuter 25 minuter
 • Gratis SMS 2000 SMS
 • Internet 2 GB WhatsApp & IMO
 • Så här prenumererar du Slå *614#
 • För att kontrollera status Slå *614*2#
 • För att kontrollera info slå *614*3#
 • Så här avslutar du prenumerationen Slå *614*4#

Karachi Mahana-erbjudande

Prenumerationsavgift: Rs. 444 Inkl. Beskatta

Förfallotid: 30 dagar

 • On-net minuter 5000 minuter
 • Off-net minuter 150 minuter
 • Gratis SMS 5000 SMS
 • Internet 10 GB (5 GB 02:00-14:00)
 • Hur man prenumererar Slå *529#
 • För att kontrollera status, slå *529*2#
 • För att kontrollera info, slå *529*3#
 • Så här avslutar du prenumerationen Slå *529*4#

 

Advertisement

Leave a Comment