Ufone SMS-paket veckovis, månadsvis, dagligen, årligen, 45 dagar 2021

Advertisement

Ufone SMS-paket veckovis, månadsvis, dagligen, årligen, 45 dagar 2021

Ufone SMS-paket veckovis, månadsvis, dagligen
 Ufone SMS-paket veckovis, månadsvis, dagligen

Få Ufone SMS-paket veckovis, månadsvis, dagligen, årligen, 45 dagar 2019 till mycket låga priser. Ufone SMS-paket är mycket billiga. Pakistan Telecom Mobile Limited eller Ufone är en leverantör av mobiltelefontjänster i Pakistan. Ufone startade sin verksamhet 2001 och är det bästa nätverket i Pakistan.

Så vi kommer att diskutera här också Ufone Weekly SMS-paket. Ufone blev en del av Etisalat 2006 på grund av privatiseringen av PTCL. Den har mer än 24 miljoner användare i nätverkstäckning på mer än 10 000 platser i Pakistan. Ufone SMS-paketdetaljer finns här.

Ufone SMS-paket veckovis, månadsvis, dagligen, årligen, 45 dagar 2018

Ufone SMS-paket är den bästa delen av Ufone. Så som en del av Pak Telecom Mobile Limited Ufone lanserades i januari 2001. Senare blev det en viktig del av det pakistanska telekommunikationssystemet. Tack vare dess prisvärda Ufone Weekly SMS-paket Ufone, Monthly, Daily, Yearly, 45 Days 2018 och pålitliga Internetpaket. Det är mycket populärt bland allmänheten.

Ufone säger sig erbjuda dig det lägsta priset och andra paket. Så här kommer vi att diskutera Ufone SMS-paket i detalj. Ufone erbjuder ett brett utbud av SMS-paket för användare som använder sina mobiltelefoner för att kommunicera med sina nära och kära. Ufone SMS-paketet är designat för Ufone förbetalda användare som föredrar att chatta via meddelandeapplikationen.

Detaljer Ufone SMS-paket

Det finns några typer av Ufone sms-paket du kan få för deras val. Äntligen är vi på väg att diskutera ufone sms-paket här.

Ufone Daily SMS-paket

Ufone Daily SMS-paket är för de användare som gillar att besöka med hjälp av SMS i motsats till att ringa. Det gäller inte enbart för människor, men utöver organisationer som behöver utveckla sin organisation via SMS.

SMS-paketet dag för dag innehåller en kort SMS-offert varje timme och till och med en lång SMS-offert för hela dagen. Kostnaden för alla SMS-paket är unik. Du kan välja den som bäst passar dina samtals behov.

Ufone Daily SMS-paket
Ufone Daily SMS-paket

 

Ufone  Daily

 • Rs. 1,99 + moms
 • SMS ‘Sub’605
 • 600 SMS

Ufone Daily

 • Rs. 3,99 + moms
 • SMS ‘Sub’  611
 • 1500 SMS

Ufone Daily On-net*

 • Rs. 2 + moms
 • SMS ‘Sub’  612
 • 500 SMS
 • Giltighetsperioden är 1 dag för dagligt Ufone SMS-paket
 • Skicka “unsub” till kod för avaktivering
 • *Endast från Ufone till Ufone

Ufone Weekly SMS-paket

Ufones SMS-paket varje vecka och varannan vecka är för kunder som föredrar att inte köpa in genom proceduren om och om igen. Dessa är långväga SMS-paket och användare behöver inte stressa över otillräcklig telefonbalans. Några paket innehåller dessutom olika fördelar mot en extra kostnad.

 • SMS-paket per vecka
 • Rs. 10 +skatt
 • ‘Sub’ till 608
 • 1 200 SMS

Ufone månads SMS-paket

Nu kommer galna användare att få obegränsat med SMS i sina månatliga paket. Om du vill prata med dina följeslagare via SMS, kommer SMS-paketet månad till månad att vara perfekt för dig. Det är fördelaktigt för dig ur flera synvinklar. När du skickar eller får SMS behöver du inte stressa över bristen på paritet.

Månatligt sms-paket

 • Rs. 80 + moms
 • Advertisement
 • “Sub” till 607
 • 20000 SMS

Månatligt Uth FnF-paket

 • Rs. 5 + skatt
 • “Sub” till 604
 • Unlimited
 1. Giltighetsperioden är 30 dagar för månatliga Ufone SMS-paket
 2. Skicka ‘unsub’ till kod för att avaktivera

Ufone 15 dagar eller två veckors paket

15 dagars sms-paket 30

 • Rs + moms
 • “Sub” till 603
 • 10 000 SMS
 1. Giltighetsperioden är 7 dagar för 15 dagars Ufone SMS-paket
 2. Skicka “unsub” till 603 för att inaktivera Ufone 15 Days Sms Package

 Ufone Night SMS-paket

Natt SMS-paket

 • Rs. 1 + skatt
 • ‘Sub’ till 609
 • 300 SMS
 1. Giltighetsperioden är 12:00 till 08:00 för Night Ufone SMS-paket
 2. Skicka “unsub” till 609 för att avaktivera

Ufone 45 dagars SMS-paket

Desto viktigare är att Ufone försöker erbjuda sina uppskattade kunder ett unikt och rimligt SMS-paket. I händelse av att du behöver gradvis måttlig administration kommer Ufone att ge dig ett 45-dagars SMS-paket. Gå till det medföljande segmentet för att bekräfta kostnaden och finesserna för scoopet. Att få ett SMS-paket till en så låg kostnad är extraordinärt.

45 dagars sms-paket

 • Rs. 1 + skatt
 • ‘Sub’ till 614
 • 30000 SMS
 1. Giltighetsperioden är 45 för 45 dagars Ufone SMS-paket
 2. Skicka “unsub” till 614 för att avaktivera

Ufone årliga SMS-paket

Bli en individ från Ufone-familjen och bli en långdistanshållare av Ufone SMS-paket. Ufone ger ett årligt SMS-paket till kunder som gillar att använda ett SMS-paket en gång per år. Efter att du köpt in dig i erbjudandet behöver du inte prenumerera igen inom ett år. För kunder som behöver använda gränslösa informationsförvaltningar.

Årligt sms-paket

 • Rs. 666 + moms
 • “Sub” till 601
 • Unlimited
 1. Giltighetsperioden är en för det årliga Ufone SMS-paketet
 2. Skicka “unsub” till 601 för att avaktivera

Efterbetalt SMS-paket

Efterbetalt paket

 • Rs. 150 + moms
 • “Sub” till 601
 • 10 000 SMS
 1. Skicka “unsub” till 700 för att avaktivera
 2. Ring *102*1*# för återstående

Villkor:

 • Villkor gäller
 • För saldoförfrågan ring *124#
 • Så för ytterligare frågor om ufone sms-paket ring 333
 • Men paketerbjudanden kan ändras när som helst
 • Således gäller förskottsinnehållning på 12,5 % på omladdning/faktura
 • Standardpriset för internetanvändning är 2 Rs.2 per MB + moms. Laddningspulsen är 512 KB
 • Slutligen är ditt SIM-kort din identitet; använd endast SIM-kort utfärdade genom Biometric Verification – PTA
 • Så att använda SIM-kort utan ordentlig dokumentation är ett brott – PTA
Advertisement

Leave a Comment