Warid samtalspaket dagligen, veckovis & månadsvis

Advertisement

Warid samtalspaket dagligen, veckovis & månadsvis

Warid samtalspaket dagligen, veckovis & månadsvis
Warid samtalspaket dagligen, veckovis & månadsvis

Letar du efter Warid Call-paket med dagligen, veckovis och månadsvis? Vi tillhandahåller fullständig information med en förklaring av förbetalda och efterbetalda Warid-samtalpaket. Här hittar du också hur du prenumererar och hur du kontrollerar statusen för dessa erbjudanden från Warid. När du letar efter de bästa samtalspaketen i färre belopp under korta perioder så finns det ett alternativ för dig att chatta under korta perioder med vänner och familj. Olika typer av dagliga warid-samtalpaket tillhandahålls via ett Warid-nätverk och jazznätverk så att nästa steg tas och alla paket kan aktiveras och dina vänner länkas.

Warid samtalspaket dagligen

Warid Daily Call-paket med fullständiga detaljer ges nedan. Den här tabellen inkluderar alla former av standardvarid-samtalspaket som innehåller warid-samtalspaketens pris, detaljer och aktiveringskod. Visa mer

Dagligt paket

 • 200 på nätet, 10 minuter utanför nätet, 300 SMS, 30 MB
 • Rs. 30+skatt
 • Slå *99*11#

Power Pack

 • 5 min på nätet, 100 SMS, 5 MB
 • Rs 4,99 + moms
 • SMS  7777

Pakistan Erbjudande

 • Obegränsade minuter från 18:00-20:00
 • Rs.12 + skatt
 • SMS PK till 4337.

Warid samtalspaket varje vecka

Dagliga samtalspaket är perfekta för dem som verkligen vill chatta med sina vänner och vill prata med dem nästan varje dag. Dessa paket är mycket ekonomiska och uppmuntrar dig att ta kontakt med dina nära och kära under veckan. Dessa paket är idealiska för studenter som vill kontakta sina vänner under prov, som normalt pågår i en vecka. Visa mer

Arbeta hemifrån

 • 10 GB data, obegränsat antal jazzminuter (8:00 till 18:00)
 • Rs. 100
 • Ring *117*14#

Warid Poora Hafta Erbjudande

 • 100 on-net min (mån-lör), 250 on-net min (söndag), 1000 SMS, 250 MBs
 • Rs.80 inlc.tax
 • SMS 3333

Warid 7-dagarserbjudande

 • 700 min på nätet, 70 min utanför nätet,
 • 700 SMS, 700 MB
 • Rs 110 inkl. moms Slå
 • *99*7#

Warid samtalspaket varje månad

Warid erbjuder mycket billiga samtalspaket under månaden för sina kunder som vill hålla kontakten med vänner och släktingar. Warid vinner loppet än en gång genom att erbjuda attraktiva samtalspaket i kombination med minuter utanför nätet, SMS och info. Dessa sorter är tillgängliga för konsumenterna till de lägsta priserna. Således kan personer med en gen omsnittlig budget också använda dessa samtalspaket. Se informationen om Warid Monthly Call Kit nedan.

Advertisement

Mahana-erbjudande

 • 1 500 min. på nätet, 100 min. utanför nätet, 1 500 SMS, 1 500 MB Rs 520 inkl. moms Slå
 • *99*33#

Efterbetalda Warid-samtalpaket

För konsumenter med förskotts betalning är nästan alla ovanstående paket tillgängliga. Nedan finns kun dsamtalsuppsättnin garna för efterbetalning. Även om paketen är mindre, erbjuder Warid utmärkta belöningar och gratisminuter för sina kunder att njuta av Warid Postpaid-familjen gratis, internet MB och SMS.

All Net Super Call Package 2500 on-net min, 500 off-net min, 2500 SMS, 2500 MBs 30 Days Rs. 1000 Ring *727#

All Net Mini Call Package

 • 2500 min på nätet, 2500 SMS, 2500 MB 30 dagar
 • Rs. 400
 • Slå *99*2#

All Net Lite Call Package

 • 1000 min på nätet, 1000 SMS, 1000 MB
 • 30 dagar
 • Rs. 200
 • Ring *99*1#

All Net Smart Call-paket

 • 1000 min på nätet, 250 min på nätet,
 • 1000 SMS, 1000
 • MBs 30 dagar
 • Rs. 500
 • Ring *727#

Warid Telecom Organization

Som vi vet går Warid nyligen samman med Jazz så att Warid och Jazz samtalspaket är desamma. Dag för dag växer Mobilink och Warid för att de slår sig samman. Warid-paket är riktigt billiga priser. Du måste välja ett lämpligt samtalspaket i minimibelopp om du vill prata med dina vänner. Varje organisation försöker för närvarande överträffa den andra genom att erbjuda konsumenterna fler spännande samtalspaket och Warid är ett.

Jazz/Warid-paket är bra för alla kunder. De många samtalspaketen ger dig möjlighet att ringa dag och natt. Välj Warid dagliga, veckovisa och månatliga paket som du själv väljer för mer information. För mer information läs nedan. Fullständig prenumeration och avprenumeration och produktpris och giltighet, samt gratisverktyg, finns i Warid-paket. Warid-kunder kan också få Jazz Internet-paket på grund av sammanslagna nätverk Jazz och Warid.

Dagarna har gått medan folk har väntat på meddelanden, födelsedagskort och andra hälsningar. Tiden är en annan! Det är bara en fråga om en sekund att prata med dina nära och kära. Mobiljättar har nu lanserat mobiltelefoner och nu har alla sina egna personliga enheter. Det har gjorts enklare av telekomleverantörer att sälja sina kunder kostnadseffektiva erbjudanden, för att hålla dem kopplade till sina familjer än någonsin. Så det är en grundläggande nödvändighet att hålla kontakten med dina nära och kära genom samtal eller SMS. I Pakistan säljer olika telekommunikationsföretag olika paket till olika priser.

Människor kan välja paket som uppfyller deras krav till en låg kostnad. Men att inspektera alla försändelser är också utmanande och många människor vet inte hur man gör det. Nu är det möjligt att få alla Warid-paket på en plats. Warid Telecom förser sina Prepaid- och Postpaid-kunder med loaned erbjudanden. I det här inlägget täckte vi tre dagar, veckovis och månadsvis de senaste Warid Call-paketen.

Villkor

 • Du kommer också att dras från saldot på ditt konto om du ringer utomlands.
 • Företaget kommer att subtrahera mer från alla ovanstående paket, exklusive moms.
 • Om ditt konto inte har tillräckligt med saldo inaktiveras ditt bud automatiskt.
 • Använd koden som anges med varje paket om du vill kontrollera dina återstående sms.
 • Du kan bara använda affären vid en tidpunkt när du löper ut det nuvarande erbjudandet, du kan använda fler erbjudanden.
 • Alla ovanstående paket är endast tillgängliga för Warid- och jazzanvändare.
 • Det vanliga paketet kommer att räcka i 24 timmar och resten av paketet kommer att vara giltigt fram till de specifika tiderna.
Advertisement

Leave a Comment