Hur laddar man ner en Vimla APK-fil?

Advertisement

Hur laddar man ner en Vimla APK-fil?

Vad är en APK-fil?

APK står som en förkortning för Android Package Kit. Android operativsystem använder sin egen typ av installationsformat, eftersom Windows-programvaran har .exe-tillägget. När du laddar ner en app från Google play store laddas den ner och installeras i APK-format.

Ibland kanske du vill ladda ner APK-filer direkt från andra källor.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med att ladda ner APK direkt?

Fördelar:

  • Du kan ladda ner valfri version av appen direkt från tredje parts webbplatser. De kan ha apparkiv för de flesta versioner och du kan ladda ner den du kan behöva.
  • Du kommer att ha en APK-fil på ditt minneskort/systemminne när du laddar ner. Så du kan avinstallera och installera om så många gånger som helst utan att behöva ladda ner.

Nackdelar:

  •  Så kan vara skadligt för din telefon.
  • APK-filer kan ha virus som stjäl data från din telefon eller skadar din telefon.
  • Dina appar kommer inte att uppdateras automatiskt eftersom Google Play Store vanligtvis inte har tillgång till den

Hur laddar man ner en Vimla APK-fil?

Vimla APK-file
Vimla APK-file

Du kan ladda ner alla Android-apps APK från många källor som ApkMirror, ApkPure etc. Men vi rekommenderar starkt att du inte laddar ner från några tredjepartskällor. Vi har lagt till en knapp ovan för att ladda ner Vimla officiella appfil. Ladda alltid ner Android från Google Play Store, om de inte har appen du letar efter.

Hur installerar jag Vimla APK från din Android-telefon?

  • Du kan ladda ner Vimla APK genom att klicka på knappen ovan och det kommer att initiera en nedladdning. När nedladdningen är klar kan du hitta APK-filen i avsnittet “Nedladdningar” i din webbläsare.
  • Innan du kan installera det på din telefon måste du se till att tredjepartsappar är tillåtna på din enhet. För att aktivera detta liknar stegen för det mesta nedan.
  • Öppna Meny > Inställningar > Säkerhet > och markera Okända källor för att tillåta din telefon att installera appar från andra källor än Google Play Butik.
  • När du har slutfört steget ovan kan du gå till “Nedladdningar” i din webbläsare och trycka på den nedladdade APK-filen en gång. Det kommer att börja visa installationsprompten som ber om behörigheter och du kan följa stegen för att installera den.När installationen är klar kan du börja använda appen som du brukar.

 

Hur laddar man ner Vimla Android-app för PC (Windows Computer / Mac)?

För att använda Android-appen från din dator behöver du en Android-emulatorprogramvara som fungerar som en virtuell telefon. Vi har gett steg för steg instruktioner nedan om hur man installerar och använder Android-appar på PC.

Först måste vi ladda ner och installera en Android-emulator. BlueStacks är en av de mest använda Android-emulatorerna.

Advertisement

Du kan ladda ner den med hjälp av länken nedan, efter instruktionerna.

När du har laddat ner emulatorprogramvaran kan du installera den som du installerar annan datorprogramvara genom att dubbelklicka och följa stegen.

När du har installerat emulatorn, öppna den och dra och släpp den nedladdade APK-filen till programskärmen. Detta startar appinstallationsprocessen.

Följ stegen för att slutföra APK-installationen som du gör i din telefon.

Grattis. Nu kan du använda Android-appen från din dator genom att öppna emulatorprogrammet.

Vad är Vimlas senaste version och releasedatum och första releasedatum?

Vimlas senaste stabila version är 3.7, släppt den 15 maj 2020. Appens nedladdningsstorlek är 35 miljoner.

Hur mycket kostar Vimla och hur förbeställer/köper man det?

Det är GRATIS att ladda ner och du kan ladda ner det från Google Play Store. Eftersom appen redan är släppt kan du köpa direkt från butiken.

Vimla är förbjudet i mitt land. Är det lagligt att komma åt det via VPN?

Det är helt olagligt att använda en app (Vimla), medan den är förbjuden i ditt land. Du kan dock komma åt av särskilda skäl som att stänga ett konto eller få ditt innehåll/pengar från appen. Du kan använda VPN från ett annat land och komma åt det. Vi rekommenderar starkt att du inte använder det med VPN eftersom det kan leda till juridiska problem.

Vilket är det bästa VPN att använda med Vimla?

Om du vill få åtkomst till Vimla med hjälp av ett VPN av någon anledning kan du prova en av några listade VPN nedan. Dessa är topp VPN-tjänster och beprövade och används av miljontals användare över hela världen. De är också enkla, snabbare och ger komplett support och säkerhet när du använder dem.

Advertisement

Leave a Comment